Your SEO optimized title
Kategórie      
Novinky a akcie e-mailom
Chcete od nás dostávať novinky priamo na váš e-mail?
Táto stránka je chránená službou reCAPTCHA. Zistiť viac.
Informácie získané prostredníctvom Google reCAPTCHA podliehajú Pravidlám ochrany osobných údajov a Zmluvným podmienkam spoločnosti Google a používajú sa všeobecné bezpečnostné účely (nepoužívajú sa na prispôsobenú reklamu spoločnosti Google).

Chceš vyzerať ako oni? S Dario to dokážeš!

Úvod BLOGObjav v sebe celebritu!

 

Objav v sebe celebritu!

Chceš vyzerať ako oni? S Dario to dokážeš!

Každý chce byť stredobodom pozornosti, kdekoľvek príde. Čo tak sa to učiť od tých najpovolanejších? Žijú, aby žiarili. Obliekajú sa, aby vynikli. Tvoria, aby nesplynuli s davom.

Originalita v dvoch osobách

Ich piesne sú hitmi v priebehu pár minút a žijú život skutočných celebrít, ktorých hlavným poslaním je zaujať. Každý chce byť ako oni – sú nenapodobniteľní. VIP v klube je absolútnou samozrejmosťou. Páči sa ti ich štýl? Nemusíš chodiť ďaleko – s Dario.sk tak môžeš vyzerať aj ty!

 obr1

foto: supermusic.sk

Ich neodolateľná zmes arogancie a nezáujmu dostala už snáď každého. Mimo pódia sa obliekajú pohodlne, no o to štýlovejšie. Jednoduchá kombinácia tmavých rifiel a tielka pôsobí nezaujímavo, no je prefíkane doplnená zlatými doplnkami. Stačí si kúpiť o pár čísel väčšie tielko a budete na nerozoznanie. Kvalita hovorí sama za seba – celý outfit je postavený práve na týchto zlatých šperkoch.

Vyzerá to trochu nedbalo, však? Akoby schytili prvé, čo im ráno prišlo pod ruku. Opak je však pravdou – bundy s kožušinovým límcom sú vrcholom tohtoročnej sezóny. Stačilo už len doplniť jednoduché tričko a rifle. Mohli by sme Ryanovi vyčítať, že je oblečený v tmavých farbách, no ako správna celebrita – nechal vyniknúť svoju tvár.

 Ako na to?

 

 Buď sám sebou

userserve-ak.last.fm

 

foto: userserve-ak.last.fm

Vybrali sme túto dvojicu umelcov práve pre ich spôsob prezentovania, ktorý sa nám veľmi páči. V súkromí hviezdna jednoduchosť, z ktorej však vyžaruje nablýskaný štýl. No na pódiu sa predvedú v plnej paráde! Učte sa od profesionálov. Tento outfit nevyžaduje veľkú námahu a pritom vyzerá tak premakane. Košeľa alebo koženka doplnená riflami a slnečnými okuliarmi. Tak jednoduché a zároveň efektné.

 Ako na to?

 

 

Zažiar a buď sám sebou !

 

foto: google.com

Museli sme predsa vybrať fotku, kde ich uvidíte v plnej módnej kráse! Teda konkrétne týchto dvoch pánov „dokonalých“. Presne vtedy, keď žiaria.

Pozrite sa, ako sa to robí!

 

 

 

 

 

Prestaňte sa iba kochať, zavrite ústa a radšej kliknite na náš eshop, kde sa môžete obliecť ako oni a ukradnúť si čo-to z ich čara. Doprajte si ten pocit!

späť

Copyright 2013 - 2024 © Dario.sk
Instagram
Tweet Delicious Save this on Delicious PageRank ikona zdarma