Your SEO optimized title
Kategórie      
Novinky a akcie e-mailom
Chcete od nás dostávať novinky priamo na váš e-mail?
Táto stránka je chránená službou reCAPTCHA. Zistiť viac.
Informácie získané prostredníctvom Google reCAPTCHA podliehajú Pravidlám ochrany osobných údajov a Zmluvným podmienkam spoločnosti Google a používajú sa všeobecné bezpečnostné účely (nepoužívajú sa na prispôsobenú reklamu spoločnosti Google).

7 najluxusnejších hodiniek

Úvod BLOG7 najluxusnejších hodiniek

Miliónové ceny, ktoré časom už len porastú, prepychové materiály, jedinečné spracovanie a absolútna unikátnosť. To je len niekoľko vlastností, ktoré majú pánske hodinky z nášho zoznamu.


Začneme od konca. Siedme miesto obsadili hodinky Patek Philippe z roku 1953. Sú samozrejme ručne vyrobené z 18 karátového zlata a ich ciferník umožňuje odčítať čas v rôznych časových pásmach. A cena? Atakuje 3 milióny USD.

Foto: therichest.org

Aj na šiestom mieste sa nachádza kúsok od výrobcu Patek Philippe. Model 1928 je tak unikátny, že je absolútne nemožné reprodukovať ho tak, aby to nebolo na prvý pohľad zjavné. To sa odrazilo aj na cene – 3,7 milióna USD.

Foto: luxist.com

Piate miesto znovu patrí Patek Phillipe (áno, obsadili väčšinu tohto rebríčka :) ), konkrétne modelu z roku 1939. Po zlate a bielom zlate sme tentokrát pri platine. Hodinky vzhľadom pripomínajú vtedajšie vojnové útrapy. Cenovo sme už prekročili hranicu 4 miliónov USD.

Foto: therichest.org

Na výrobu hodiniek na štvrtom mieste boli použité kúsky z asteroidu, meteoru a mesačná hornina. Áno, čítate dobre, Louis Moinet Meteoris sú doslova vesmírne hodinky. A za vesmírnu cenu – 4,6 milióna USD.

Foto: watchtime.org

A je tu TOP3. Po náramkových hodinkách si odskočíme k vreckovému modelu. Breguet & Fils Paris 2667 Precision Watch majú unikátnu vnútornú stavbu, ktorá sama o sebe predstavuje obrovský míľnik v konštrukcii hodiniek. Ich cena presahuje 4,7 milióna USD.

Foto: listoffive.com

Posledné dve miesta rebríčka si opäť rozdelia hodinky od Patek Philippe. Strieborná priečka patrí náramkovému modelu z roku 1527. Unikátne sú logicky svojou históriou, veď v dávnych dobách patrili aj rodine, ktorá Patek Philippe založila. Ich hodnota je vyše 5 miliónov USD.

Foto: luxist.com

Poprosíme fanfáry, ideme na prvé miesto. Vreckové hodinky Patek Philippe si dal na objednávku vyrobiť úspešný bankár Henry Graves, ktorý tak vyhral stávku s priateľom o to, kto bude mať zložitejšie hodinky. Okrem času tento kúsok ukazuje aj neskutočne verný obraz hviezdneho neba nad New Yorkom. Cena? Vyše 11 miliónov USD.

Foto: businessweek.com

Všetky tieto hodinky spravia z vášho zápästia doslova miliónovú záležitosť. Kúpou ktorýchkoľvek z nich si budete môcť byť istý, že nikto na svete nebude mať rovnaký kúsok. Ale musíte sa ponáhľať – predávajú sa len v ojedinelých aukciách a za krátky čas môžu byť zas o nejaký ten miliónik drahšie. ;)

 

My ale aj tak veríme, že si rozumný ľudia zakúpia radšej viacej hodiniek v cenovej kategórií od 100 do 350 eur ako jeden unikát.

Posnažime sa, aby aj do našej pánskej kolekcie pribudli už tento rok atraktívne pánske hodinky na volný čas, šport ale aj reprezentatívne účely.

Tak sledujte našu stránku www.dario.sk

späť

Copyright 2013 - 2024 © Dario.sk
Instagram
Tweet Delicious Save this on Delicious PageRank ikona zdarma