Your SEO optimized title
Kategórie      
Novinky a akcie e-mailom
Chcete od nás dostávať novinky priamo na váš e-mail?
Táto stránka je chránená službou reCAPTCHA. Zistiť viac.
Informácie získané prostredníctvom Google reCAPTCHA podliehajú Pravidlám ochrany osobných údajov a Zmluvným podmienkam spoločnosti Google a používajú sa všeobecné bezpečnostné účely (nepoužívajú sa na prispôsobenú reklamu spoločnosti Google).

Ako dostať tú pravú?

Úvod BLOGAko dostať tú pravú?

Pán David Hůrka o sebe vyhlasuje, že je majstrom vo zvádzaní, a dokonca organizuje na túto tému aj kurzy. Spoznajte jeho rady úspešného zvádzania.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Autor: profimedia.sk

Buď sám sebou, a ver si!

 

Autor sebavedomo tvrdí, že keď sa nimi budete riadiť, tak vám každá druhá podľahne.

1. Obmedzte lichôtky
Ženy majú rady sebavedomých mužov, ktorí majú svoje názory a záujmy. Preto nikdy nehovorte lichôtky, ktoré vás zhadzujú. Napríklad: „Si inteligentnejšia ako ja“. „Takto pekne  tancovať sa ja nikdy nenaučím“ alebo „Ty máš tak pestrý život, nie ako ja.“


2. Neplaťte všetko

Pokým nadviažete férový vzťah, nesnažte sa za dievča všetko platiť, pôsobí to dojmem, že si ju kupujete. Nie je dôvod platiť za ňu napríklad všetky drinky. Pozor – malé darčeky sú naopak prospešné!

3. Počúvajte
Keď dievča po prvý krát oslovíte, v prvých desiatich minútach musíte hovoriť hlavne vy, potom ale dajte priestore jej. Dávajte jej otázky, na ktoré sa nedá odpovedať iba áno alebo nie, a počúvajte, čo hovorí. Pozor – pri prvej konverzácii sa vyhnite témam ako expriateľka a sex. To vážne nerobí dobrotu.

4. Ukážte dominanciu
Pre veľa mužov je to problém. Ale vyskúšajte to. Oslovujte ženy ako prvý. Vyzvite ich k tancu. V reštaurácii objednávajte jedlo za ženu. Pobozkajte ju ako prvý. Pozor – dominancia nie je agresia.

5. Dobre ich pozorujte
Ženy vyjadrujú svoj záujem hlavne neverbálne, takže je nutné ich pozorne sledovať. Opakovane sa na vás pozrie? Pozerá sa vám na pery? Hrá sa s vlasmi? Odhaľuje zo svojho tela viac, ako by musela? To všetko bývajú známky záujmu.

6. Starajte sa o seba
Tráviť hodiny pred zrkadlom je nezmysel, ale byť čistý, voňavý a upravený je nutnosť. Veď ani chlapom sa nepáčia humusáčky. Pozor – jeden z prvých pohľadov smerujú ženy na vaše ruky, tak nech máte ostrihané a čisté nechty.

7. Nevzdávajte sa
Oslovili ste ženu a ona povedala nie? Nenechajte sa odradiť a skúste to ešte raz, mnohé z nich na to čakajú. A keď sa to nepodarí ani na druhý krát? Nevadí, je predsa toľko zaujímavých krások!

8. Nerobte nátlak
Nikto nemá rád nátlak. Keď napr. chcete jej telefónne číslo, požiadajte o neho až po chvíli konverzácie s tým, že sa niekedy ozvete. Keď vám ho nedá, pokračujte v rozhovore a na konci prehoďte: Skoro by som  zabudol na to číslo – je to pripomienka, ale nie otvorená  žiadosť.

9. Venujte jej pozornosť
Už od začiatku buďte ostražitý – prepočuť alebo zabudnúť meno dievčaťa sa neodpúšťa. Dobre si zapamätajte malé detaily z jej rozprávania, keď jej ich neskôr spomeniete, ženu si tým získavate. V ďalších fázach sú vítané aj darčeky. Tip: Je lepších dvadsať maličkostí ako jedna žehlička.

10. Na nič sa nehrajte
Pri kontaktovaní dievčaťa buďte aktívny, ale na nič sa nehrajte, lebo:
1. Ženy odhalia klamstvo 3x lepšie ako muži.
2. Pokiaľ by ste sa na prvej schôdzke správal inak ako na druhej, tak s veľkou pravdepodobnosťou už tá tretia nebude.

 

Rozumne to chlapec napísal, má u nás LIKE :)

 

Autor:  Blesk.cz
Copyright 2013 - 2024 © Dario.sk
Instagram
Tweet Delicious Save this on Delicious PageRank ikona zdarma